2020. február 14., 18:40
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 4 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

2020-ban Magyarországról rajtol a Giro d’Italia, a háromhetes kerékpáros körverseny első három szakaszára hazánkban kerül sor. A verseny Budapestről indul, és húsz hazai város mellett május 10-én Szentendrét is érinti. A Giro d’Italia májusi szentendrei eseményével kapcsolatban február 19-én szerdán 10 órától sajtótájékoztatót tartanak a Városházán a Nemzeti Sportügynökség részvételével. A tájékoztatóra az önkormányzat a helyi kereskedőket, vendéglátósokat is várja. A cél, hogy a versenyre speciális kínálattal készüljenek, olyan termékekkel, melyeket erre az alkalomra készítenek.

A Giro d’Italia mezőnye május 7-én, egy ünnepi megnyitóval mutatkozik be Budapesten, a Hősök terén. A kerékpáros körverseny idén Magyarországról rajtol, Szentendrén május 10-én halad át a mezőny.

A verseny napján forgalmi változásokra, Szentendrén mintegy 4 órás útlezárásra kell számítani a 11-es út szentendrei szakaszán és a kapcsolódó utcákban.

A Giro d’Italia májusi szentendrei eseményével kapcsolatban február 19-én szerdán 10 órától sajtótájékoztatót tartanak a Városházán a Nemzeti Sportügynökség részvételével.

A tájékoztatóra az önkormányzat várja a kereskedőket, vendéglátósokat is. A cél, hogy méltó kínálattal fogadjuk a mezőnyt és a verseny közönségét. Készüljünk egyedi, az eseményre tervezett termékekkel! A Giro hagyományos színe a rózsaszín. Öltöztessük rózsaszínbe a várost és termékeinket! Tegyük felejthetetlenné a Giro2020 szentendrei állomását!

Várjuk mindazokat a kereskedőket, vendéglátóiparban dolgozókat, akik lehetőséget látnak az eseményben!

A tájékoztató a terem véges befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük jelezze a giro2020@ph.szentendre.hu címen. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 

Meghívó

Fotó: Révai Sára