2019. május 2., 23:55
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 5 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

50 év, 50 célpont

KÜLÖNLEGES JÁTÉKRA HÍVJA A TERMÉSZETJÁRÓKAT A PILISI PARKERDŐ

Az idén 50 éves Pilisi Parkerdő őszig tartó „túrajátékot” indít természetjáróknak. A parkerdő összesen 65 ezer hektáros területén 50 különleges célpontot jelölnek ki, és az azokat szeptemberig végig járók ajándékokat nyerhetnek.

„Túrajátékot” indít természetjáróknak a Pilisi Parkerdő Zrt. A fennállása 50. évfordulóját idén ünneplő intézmény összesen 65 ezer hektáros területén 50 különleges helyszínt választott ki: ezek egy része kifejezetten népszerű célpont, de sok nehezebben megközelíthető, kevésbé ismert hely is a listára került. A természetjárók a célpontnál készült szelfivel igazolják, hogy jártak ott.

A játékban már 5 helyszínnel részt lehet venni; a szelfiket beküldők között minden hónapban családi belépőket sorsolnak ki a Budakeszi Vadasparkba. Azok pedig, akik szeptember végéig mind az 50 célt teljesítik, egy-egy hétvégét nyerhetnek a Som-hegyi és a Hármashatás-hegyi turistaházba, illetve éves családi belépőt a Budakeszi Vadasparkba. A játék május 3-tól indul és szeptember 29-én éjfélkor zárul. A fődíj sorsolására október 3-án, az Erdők hetében kerül sor.

További információk és játékszabályok: www.parkerdo.hu/50eves