2017. március 10., 16:50
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 7 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Hosszabbítható közterület-használati engedély fedetlen kerthelyiség vagy fedetlen vendéglátó terasz esetében

Korábban már tájékoztattuk Önöket, hogy bevezettük a meglévő közterület-használati engedély meghosszabbításának, kiegészítésének lehetőségét. A szolgáltatás bővítésére azért volt szükség, mert  a vendéglátó kereskedők a közterület-használati engedély kiváltásánál hónapokkal előbb nem ismerik a várható időjárást.

Így a november 1. és március 15. közötti időszakban fedetlen kerthelyiség vagy fedetlen vendéglátó terasz és azokon vendéglátást kiegészítő berendezés kihelyezésére napijegy vásárlásával is jogosultságot szerezhet az, aki ugyanilyen típusú közterület-használatra korábban már rendelkezett közterület-használati engedéllyel.

A napijegy vásárlással kiadott engedély fedett kerthelyiség vagy fedett vendéglátó terasz elhelyezésére, fennmaradásra nem jogosítja a kérelmezőt.

A napijegyet a Városi Ügyfélszolgálaton lehet megváltani, kérjük, hogy a kiváltáshoz az előző közterület-használati engedélyüket szíveskedjenek bemutatni.

A közterület-használat rendjének szabályozásáról szóló 25/2016. (X.17.) önkormányzati rendelet teljes szövege itt érhető el.

Tájékoztatásért forduljanak bizalommal a Városi Ügyfélszolgálathoz!

A Városi Ügyfélszolgálat az alábbi időpontokban áll az Ügyfelek rendelkezésére:

hétfő: 8-20 óráig

kedd-csütörtök: 8-16 óráig,

péntek: 8-13 óráig

címe: Szentendre, Dunakorzó 18. I. em., telefon: 26/300-407